За дружбата между Мон Дьо и най-добрата му приятелка Ива

...
За дружбата между Мон Дьо и най-добрата му приятелка Ива
Коментари Харесай

Мон Дьо предаде брутално дружката си Ива Софиянска

За дружбата сред Мон Дьо и най-хубавата му другарка Ива Софиянска се знае от дълго време, само че дали още има топли усеща сред двамата, не се знае. Взимащият най-емоционалните изявленията публицист съобщи приятелката си Софиянска по доста неточен метод. Снахата на Васил Божков Ива неотдавна се оплака, че в никакъв случай не е предполагала, че ще гледа Оскарите от дивана у дома, а в това време Нова телевизия разгласи, че Монди самичък ще води специфичното студио за паметните награди. Ива Софиянска продължава да не може да си откри работа, откакто напусна Нова телевизия.

Двамата с Мон Дьо бяха неразделни освен на екран, само че и в живота, като обикаляха събития дружно, а преди години брюнетката избра него, с цел да разгласи, че чака второ дете. Днес обаче ситуацията е друго и двамата към този момент гледат в друга посока. За трета поредна година Нова ще излъчи онлайн най-бляскавата нощ в Сезона на премиите – церемонията по раздаването на оценките на американската Академия за кинематографично изкуство.

И до момента в който предходната година паралелно до Мон Дьо в студиото бе и Ива Софиянска, то в този момент той ще приказва единствено със своите посетители. " Много пъти до момента съм преживявал " Оскар " -ите с мозъка си, само че тази година за първи път ги пребивавам със сърцето си. Мария Бакалова написа история, а светът гледа към България, с цел да види дали Холивуд ще короняса своята нова кралица “, споделя Мариян Станков – Мон Дьо. В „ Нощта на триумфа “ най-хубавите ще разясняват най-хубавите. Кои са те – водещият на специфичното студио пази имената им в загадка. Така, както ще създадат и уредниците на най-чаканото и значимо кино събитие за годината в Лос Анджелис за своята първа друга нощ в цялата си история.

Петчасовата стратегия на специфичното студио „ Треска за Оскари – Нощта на триумфа “ стартира в 22.00 ч. на 25 април по NOVA и ще продължи до 3.00 ч. на 26 април. Тогава следва и стартът на живото предаване на блестящата гала по раздаването на 93-тите награди на американската Академия за кинематографично изкуство „ Оскар “ в ефира на филмовия канал KINO NOVA, написа hotnews.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР