за доблест и граждански принос изпрати на Зюлфи Джуков от

...
за доблест и граждански принос изпрати на Зюлфи Джуков от
Коментари Харесай

МВР награди доблестен маданчанин, спасил блъснато на пътя момиче

за героизъм и цивилен принос изпрати на Зюлфи Джуков от Мадан старши комисар Николай Димов -  шеф на ОДМВР в Смолян през днешния ден. Отличието на Министерство на вътрешните работи за Джуков е тъй като той преди три седмици избави потърпевшо при злополука 11-годишно момиче от село Крайна, община Мадан.
Инцидентът е станал на 25-ти ноември, към 16 часа в Мадан на кръстовище, формирано от улиците " Явор " и " Република ". Лек автомобил „ Мерцедес ML 320 CDI “, ръководен от 36-годишна жена с букви В.К. от село Върбина, не пропуща стъпилото и преминаващо по пешеходна пътека, вид „ Зебра “ 11-годишно момиче и го блъска с предна лява част на автомобила. Зюлфи Джуков реагирал незабавно, оказал първа помощ на момиченцето, което си било глътнало езика и по този начин избавил живота му.
 Полицаят на годината Емануил Манолов пред Actualno.com: Реформа би трябвало да има единствено в обособени звена на Министерство на вътрешните работи Полицаят на годината Емануил Манолов пред Actualno.com: Реформа би трябвало да има единствено в обособени звена на Министерство на вътрешните работи
Асеновградчанин бе отличен с наградата “Полицай на годината “. 25-годишният Емануил Манолов е чиновник на Първо районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в Плов...
При работата по случая служителят на Минно-спасителната работа към „ Горубсо-Мадан “ Зюлфи Джуков оказал цялостно подпомагане на органите на реда за изясняване на случая. Наградата е връчена от началника на РУ-Мадан – гл.инспектор Младен Бакалов.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР