За да увеличите ползите на чесъна, трябва да го приготвите

...
За да увеличите ползите на чесъна, трябва да го приготвите
Коментари Харесай

Ползите от чесъна и как да подобрим неговия ефект?

За да увеличите изгодите на чесъна, би трябвало да го приготвите по метода, разказан в публикацията!

В предишното търсенето на лечебни средства против заболявания подтикна нашите предшественици да проучат деликатно флората, която ги заобикаля. Как мислите, кое растение е в листата с естествени медикаменти преди всичко? Днес, когато е известно като фалшификация, е мъчно да си представим, че в миналото е било употребявано единствено като мощен антибиотик. Така го приготвяли преди 5000 години и в този момент този инструмент не е изгубил цената си. Става въпрос за чесъна!

Тинктура от чесън

Известен метод за възстановяване на резултата от този артикул, е като се направи настойка от него. Често я вършат със алкохол, само че в тази ситуация се нуждаем единствено от вода и малко време. Водата с чесън работи сложно върху цялото тяло и се употребява и в всекидневието. За това в края на публикацията!

Тинктурата от чесън, направена с вода, има три мощни свойства и куп приятни спомагателни резултати:

Почиства съдовете Подобрява кръвообращението Увеличава имунитета

Поради почистването на кръвоносните съдове, рискът от инфаркт или инсулт се понижава. Когато всички органи са изцяло обогатени с О2, деформацията, стареенето и болесттите на тъканите се забавят, също на чесъна се признават чудодейни свойства в битката с рака.

Приятните бонуси са здрава кожа и нараснал тонус. Чесънът може да се конкурира с антидепресантите в битката против хроничната отмалялост и мрачното въодушевление.

За хората, страдащи от мигрена, изключително подобаваща е тинктурата от чесън, тъй като освен почиства съдовете, само че и възстановява налягането. В доста връзки това е допустимо заради съществуването на алицин, който понижава броя на по този начин наречените плаки.

А какво да кажем за настинките? Чесънът понижава възпалението, тъй че се предлага при ангина и белодробни болести.

Накисвайте чесъна във всичко: вода, водка, мед, вино, масло и оцет. Предлагаме ви най-лесната рецепта за смес от чесън, с няколко рекомендации и противопоказания при приложимост.

Рецепта за смес от чесън

Ще ви трябват:

50 скилидки чесън 250 мл вода

Минете чесъна през преса (така ще постигнете оптимален резултат!) и го залейте с вода. Сместа би трябвало да се съхранява в съд на топло място за 3 дни, по-късно можете да продължите курса. Пийте 8-10 капки, разтворени в чаена лъжичка вода, три пъти дневно. Оптималното време е 3 седмици.

Не забравяйте, че курсът не би трябвало да продължава повече от 1,5 месеца! Тинктурата понижава равнището на нездравословния холестерол, само че когато тялото привикне, този резултат изчезва.

Как да избираме чесъна?

Висококачественият артикул е ключът към триумфа и би трябвало да сте осведомени с тези еластични скилидки, покрити със сухи люспи. Купувайте локален чесън (не китайски), който не е цялостен с пръст. Важно е продуктът да бъде изсъхнал. Влажността постоянно е белег за изгниване.

Вижте още: Най-добрият естествен лек при високи равнища на триглицеридите

Всички позитивния аспекти на чесъна върху човешкото тяло към момента не са известни, само че за жалост не всеки може да го употребява. Хората с гастрит, персонална непоносимост и епилепсия би трябвало да се откажат от този артикул.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР