За да разберем как секстингът влияе на нашата връзка, първо

...
За да разберем как секстингът влияе на нашата връзка, първо
Коментари Харесай

Как влияе секстингът на връзката ви

За да разберем по какъв начин секстингът въздейства на нашата връзка, първо би трябвало да дадем пояснение на самото разбиране.
Секстинг е термин, който се отнася за изпращането на известия, фотоси или видеоклипове със полово наличие на мобилния телефон.
Активният секстинг живот може да наподобява като знак, че връзката ни е ориентирана в вярната посока, само че нови проучвания демонстрират тъкмо противоположното, разкрива Independent.
Според откриватели от Университета в Алберта, които изследват резултатите върху връзките на 615 души, секстингът има някои изненадващи отрицателни последствия.
Учените откриват, че изпращането на известие с текст "с какво си облечен " може да добави малко пикантност към нашите взаимоотношения. Хората, които постоянно изпращат послания със полово наличие на колегата си, имат по-голямо полово задоволство спрямо тези, които не го вършат.
Въпреки това пристрастените към секстинга, се усещат несигурни в връзките си и демонстрират по-ниски равнища на ангажираност.
Често хората, които прекаляват със секстинга, са надалеч по-малко удовлетворени от други аспекти на техните взаимоотношения.
Според Адам Галаван - водещ създател на проучването, това евентуално се дължи на обстоятелството, че "тe се концентрират повече върху половата част на връзката си и подценяват други области ".
Не е изненадващо, че при хората, практикуващи секстинг, има висока степен на "технологична интервенция " в техните взаимоотношения. Това значи, че времето с колегата им значително е доминирано от телефона.
Тази взаимозависимост от технологията може да е част от казуса - вместо да влагат сили в възстановяване на връзките посредством говорене и персонално взаимоотношение, тези хора просто разчитат на телефоните и на секстинга като главно средство за връзка.
Според Галаван този приоритет на технологиите над същинското взаимоотношението е в основата на казуса. Той споделя: "Секстинг подвластните желаят да стигнат до крайната цел - добра връзка - без да се занимават с усилената работа да приказват, да слушат и да прекарват действително време с колегата си. "
Галаван има вяра, че това е по този начин, тъй като живеем в просвета на неотложно задоволство, където желаеме всичко на мига.
Що се отнася до решението на казуса със секстинг манията, Галаван споделя: "Трябва да лимитират използването на телефона и да организират добър демодиран диалог, да прекарат известно време дружно в грижа за връзката, вместо да си изпращат непрестанно полово наличие в опити да реализират качествени взаимоотношения. "
Така че идващият път, когато желаете да се свържете с колегата си, разкарайте телефона и се насочете непосредствено към спалнята.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР