За четвърти път фондация Хора, Пътища, Автомобили“, Българска Федерация Автомобилен Спорт и

...
За четвърти път фондация Хора, Пътища,
Автомобили“, Българска Федерация
Автомобилен Спорт и
Коментари Харесай

Благотворителното рали “Виж ме” ще се проведе на 7 октомври

За четвърти път фондация „ Хора, Пътища, Автомобили “, Българска Федерация Автомобилен Спорт и Академия за пътна безопасност - SDA организират благотворителното рали “Виж ме ”.
Събитието ще се организира на 7 октомври, събота от 10:00 ч на автополигона на София Франс Ауто – вносител на Пежо за България – София бул. „ Ботевградско шосе “ № 459

Проектът, който в предходните си издания пожъна необикновен триумф, бе подсилен от над 50 известни персони, които взеха участие с персоналните си коли. И тази година благотворителната акция е свързана с концепцията да се подпомогне живота, образователния развой и израстването на глухонемите децата от учебно заведение с пансион „ Проф. Дечо Денев “ в София, лишени от родителски грижи. Децата отглеждани в специализираното образователно заведение са от 3 до 18 – годишна възраст, а предмета „ Безопасност на придвижването “ е застъпен наравно с българския език и математиката в образователната стратегия.

По традиция, участниците-състезатели са известни персони от публичната сцена – политици, артисти, артисти, публицисти и др., притежаващи любителска категория за шофиране. Идеята на надпреварата е известните лица да дадат персонален образец с уменията си за шофиране и приемливост в майсторско ръководство. “Виж ме ” послание на звездите към техните последователи и в това време е отправено от децата, които не могат да чуят приближаваща се заплаха и не могат да извикат в обстановка на пътя.

Със всяко издание ралито подпомага училището с предметни дарения и финансови средства, които се връчват на училищното управление по време на награждаването.

В годините, с цел да ни поддържат зад кормилото, застанаха сътрудниците: Анна Цолова, Лора Крумова, Галя Щърбева, Деси Банова, Димитър Анестев, Георги Любенов, Спас Кьосев, Агент Тенев и мн. други Посланици и участници в ралито са били Марта Вачкова, Деси Тенекеджиева, Кристина Димитрова и мн. други

Сред първите стартови номера тази година са имената Руслан Мъйнов, Богдан Томов, топ дизайнерката Мира Бъчварова, модела Теди Велинова, бизнес дамата и многодетна майка Яна Средкова, тв. водещите Маги Желязкова и Ангел Бончев, журналистката Генка Шикерова, писателката Люси Филипова, артистът Иво Гюров и мн. други
Рали състезателката Ива Русинова е лице на проявата и ще направи демонстрации със своето Субару.

ПРОГРАМА
Дата: 7 октомври, (събота) 2017 година,
Място: открит автопарк на „ София Франс Ауто “
Адрес: София, “Ботевградско шосе ” № 459
9:30 ч. Ароматно кафе, чай, безалкохолно
9:45 ч. Регистрация на участниците
10:00 ч. Инструктаж от комендантите на ралито за участниците - ( БФАС )
10:15 ч. Официално разкриване
10:30 ч. Старт на първи стадий (майсторско управление на полигон ). Стартират автомобили в три класа разпределени според размера на моторите.
11: 40 ч. Старт на втори специфичен стадий. Майсторско ръководство при равни условия за първите трима от всеки клас с еднакъв модел и марка автомобил – „ Пежо “.
12:30 ч. Финал
12:40 ч. Снимки, изявленията с известни личности – водачи в ралито.
Викторини на тематика пътна сигурност
Връчване на предметни и събраните финансови дарения на децата и ръководството на учебно заведение „ Проф. Дечо Денев “
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР