За четиринадесета поредна година на територията на ТУ-София ще се

...
За четиринадесета поредна година на територията на ТУ-София ще се
Коментари Харесай

Изложение на работодатели „Дни на кариерата” в Техническия университет – София

За четиринадесета поредна година на територията на ТУ-София ще се организира ревюто на работодатели „ Дни на кариерата “ в границите на три дни – 15 и 16 октомври 2019 година в гр. София и на 17 октомври 2019г. – във филиала на ТУ-София в гр. Пловдив и във „ Факултет и Колеж “ – гр.Сливен.

В събитието ще се включат 142 на брой участници, от разнообразни бизнес браншове в професионалните посоки, по които се образоват студентите в ТУ-София. По време на ревюто работодателите ще показват своите действия, ще предложат стажантски позиции, работни места и стипендиантски стратегии на младите експерти. Изложението ще се организира в три образователни корпуса на ТУ- София – 1-ви, 2-ри и 12-ти.

Официалното разкриване е на 15 октомври от 10:00 часа в централното предверие на 12-ти образователен корпус. Център „ Кариера и ученици (Алумни) “ на ТУ-София е главен уредник на ревюто. „ Дни на кариерата “ е най-голямото сходно университетско събитие в страната, в границите на което бизнесът в България се среща от близко със своите бъдещи чиновници. Място: Технически университет – София, 12-ти образователен корпус, централно предверие Дата: 15.10.2019 година, 10:00 часа
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР