„За БСП първи приоритет е да се стабилизира държавата, да

...
„За БСП първи приоритет е да се стабилизира държавата, да
Коментари Харесай

Свиленски: Говорим с всички, нови избори няма да родят различно мнозинство


„ За Българска социалистическа партия първи приоритет е да се стабилизира страната, да се одобри актуализацията на бюджета със съответните оферти за Държавното публично обезпечаване и Закона за здравната осигурителна каса. Неща, които чакат българските жители. Изборите са краен вид. “ Това съобщи ръководителят на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски пред БТВ.

„ Говорим с всички, тъй като сме в обстановка, в която Народното събрание е разграничен, няма болшинство, което да даде непоклатимост “, изясни Свиленски и добави: „ Българска социалистическа партия дълго време взе участие в политиката. Ние имахме подготвеност обратно във времето и с кабинети, и с държавни управления. Ние имаме експертиза и във външната политика, и в районно развиване, и в енергетика. Имали сме даже министри, които сега са настоящи депутати. Имаме какво да предложим, когато съдружните сътрудници седнат и видят в тази обстановка кой на кое място е подобаващ “, сподели още той, като посочи, че до този миг не обсъждано разпределението на министерствата, които са от квотата на “Има подобен народ “.

Според Свиленски по-важното е не по кое време ще бъдат изборите, а какво ще се случи до тях и след тях.„ Аз не виждам опция нови избори в границите на годината да родят по-различно болшинство. Ние сме пред избора дали да изпаднем в хипотезата на предходната година или да се опитаме да стабилизираме страната, за което ние от Българска социалистическа партия настояваме още от първия ден на това държавно управление, а и в сегашната обстановка “, разяснява той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР