За абсурден случай, при който 18-годишен от Русенско опитал да

...
За абсурден случай, при който 18-годишен от Русенско опитал да
Коментари Харесай

18-годишен излезе да работи като катаджия с униформата на баща си - slava.bg

За неуместен случай, при който 18-годишен от Русенско опитал да се показа за служител на реда и да прави инспекции по КАТ описа Нова тв. Поне публично - съгласно медията, младежът е откраднал униформата на татко си. Мнимият служител на реда бил оголен от "колегите ", а сигналът е подаден от лидер, който бил спрян за инспекция. В понеделник заран Цанко Цанев споделя, че пътувал от Ново село към Русе, като към 7.30 ч. бил спрян за инспекция покрай езерото Липник, по пътя сред с. Николово и Червена вода.
„ Пред мен имаше автомобил, който се движеше постепенно. Намалих и видях някакво лице с палка”, споделя Цанев.

Мъжът се усъмнил, само че още по-изненадан останал от външния тип на приближилия се до колата "катаджия ".

„ Отворих до половината стъклото и той сподели „ Добър вечер”. Казах: "Как добър вечер? То стана заран ". Той отвърна: „ Документите за проверка”. Но аз видях, че е несъответстващ, клатушкаше се и говореше неразбираемо. Отказах да му дам документите си ", твърди Цанко.

Освен странното държание, водачът вижда още един подробност в облеклото на младия мъж.

„ Шапка нямаше, само че беше с полицейска риза, с пагони без нашивки. Носеше бели маратонки”, описа още Цанко.

Макар че срещата с мнимия служител на реда била по-кратка от минута, неговият роман съответствува и с този на различен лидер - спрян преди него.

Младежътг повторял непрекъснато: "Това е инспекция ". И двамата водачи забелязали и още нещо извънредно - на отсрещната страна на пътя имало друго момче, което от самото начало снимало с телефона си. Малко след случая Цанко подал сигнал на тел. 112. Проверката на полицията открива, че 18-годишният е взел част от униформата на татко си, без негово познание. От полицията в Русе оповестяват още, че момчето е намерено, всички полицейски атрибути са прибрани и казусът се проверява. Не се споделя - какво в работата на катаджиите е привлякло момчето да се насочи към тази специалност....
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР