За 52 дни променихме не малко неща. Не толкова колкото

...
За 52 дни променихме не малко неща. Не толкова колкото
Коментари Харесай

Адв.Николай Хаджигенов: За 52 дни променихме не малко неща

За 52 дни променихме не малко неща. Не толкоз колкото ни се желае и не толкоз бързо, само че пътят е дълъг, бодлив и против нас, сподели Николай Хаджигенов - един от основателите на митингите против държавното управление и основния прокурор Иван Гешев. Той приказва на спонтанната естрада наоколо до фонтана пред Президентството по време на 52-рия ден на митингите. По думите му полицията към този момент е почнала да уголемява зоната за сигурност, тъй като се приготвя за 2 септември, когато е плануван огромен митинг във връзка началото на парламентарната сесия на депутатите.

Хаджигенов добави, че тогава протестиращите ще се почувстват като опълченците на Шипка, той прикани хората да се не се опасяват. "Борисов, дали си подготвен за нас? - попита Хаджигенов. Според него хората са позволили Бойко Борисов да трансформира Народното събрание в персонален негов инструмент.

Причината протестиращите да упорстват за оставката на държавното управление е корупцията, която е прояла целия Министерски съвет и цялата върхушка в държавното и локалното ръководство, посочи Хаджигенов. "Каскетът, който е инструмент за принуждение, тормоз и инквизиция, в миналото беше известна като Прокуратура ", добави той. Затова Хаджигенов се закани, че това е идващото нещо, което би трябвало протестиращите да трансформират.

На 2-ри септември ще извоюваме освен свободата си, ще би трябвало да изрежем тумора, който е проял тялото на страната. Така че ще повтаряме всеки ден - Мен не ме е боязън, нас не ни е боязън от тях. Ние на 2 септември от 8.00 часа ще покажем на всички тях, че нас не ни е боязън и краят им е близо ", приключи Николай Хаджигенов.

Инициаторите раздават лепящи се стикери във връзка планувания митинг на 2-ри септември.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР