За 19-и път хиляди българи ще посрещнат Новата година на

...
За 19-и път хиляди българи ще посрещнат Новата година на
Коментари Харесай

Хиляди българи ще посрещнат Новата година на площад Княз Александър Първи в София

За 19-и път хиляди българи ще посрещнат Новата година на площад " Княз Александър Първи " в столицата. По традиция празничният концерт „ Сцена под звездите “ се провежда от Столичната община и Българската национална телевизия.

И тази година празничната стратегия е богата и разнообразна, изпълнена с доста музика и въодушевление. На сцената ще излязат обичани родни реализатори, измежду които Хилда Казасян , Васил Петров , както и тийн идолите Дара и Михаела Маринова . Точно в среднощ Николина Чакърдъкова и ансамбълът на неврокопските танцьори ще зарадват  публиката със своите фолклорни осъществявания:

 Изградихме доста красива стратегия, която хората да танцуват, да пеят познати песни за огромни и красиви празници като този – да изпратим 2017-а и да посрещнем 2018-а. В 12.05 часа, след Дунавското хоро, продължаваме с „ Цветините очи черешови “ – най-обичаната ария.

Организаторите на събитието дават обещание незабравимо шоу, включващо съвършен тон, неповторими светлинни резултати и впечатляваща заря в небето над София. На площада ще бъдат построени общо 8 контролно-пропускателни пункта. Хора в нетрезво положение няма да бъдат допускани на концерта. Забранено е да носите със себе си стъклени бутилки, пиротехника и чадъри. Концертът ще стартира в 22 часа. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР