Юрген Клоп прие спокойно поредното поражение на неговия Ливърпул. Този

...
Юрген Клоп прие спокойно поредното поражение на неговия Ливърпул. Този
Коментари Харесай

Клоп: Трябваше да бъдем по-спокойни срещу Евертън

Юрген Клоп одобри умерено следващото проваляне на неговия Ливърпул. Този път първенците на Премиър лийг бяха надиграни от Евертън на “Анфийлд” - 0:2. Съперникът поведе още в 3-ата минута, а седем преди края удвои от дузпа.

" Първият гол, при който трябваше да се пазиме по-добре, даде на мача една посока, от която нямаше потребност - разяснява немският управител. - Окей, само че стана тъкмо по този начин. Тази вечер имаше голям брой хубави футболни моменти. От позиция на построяването на офанзивите се справихме добре, като запазвахме успокоение. Но защото трябваше да наваксваме в резултата, го нямаше това успокоение в завършващия миг. А тъкмо в тези случаи трябваше да сме по-спокойни. Отборът на Евертън се защитаваше надълбоко, с персонално бранене на човек и с доста дух като цяло. Но отново имаше моменти, в които наши футболисти бяха изцяло непокрити в наказателното поле. И ние не се възползвахме от тези благоприятни условия. Приемам, че заслужаваме рецензии за това. "

" През второто полувреме малко променихме схемата, тъй като целяхме да създадем повече проблеми за съперника - продължи Клоп. - И това незабавно се случи, защото стигнахме до положителни шансове в наказателното поле - Мане на два пъти, Фирмино и той. После пристигна дузпата, само че тя не беше решаваща, тъй като се получи в края”.

Наставникът призна, че контузията на капитана Джордан Хендерсън най-вероятно няма да е от леките. “Положението не е добре, нещо в зоната на аддуктора е може би,. Утре ще знаем повече”, приключи Клоп.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР