Юношите старша възраст на Лудогорец изиграха силен мач срещу надеждите

...
Юношите старша възраст на Лудогорец изиграха силен мач срещу надеждите
Коментари Харесай

Юношите на Лудогорец загубиха от Реал Мадрид в Загреб

Юношите старша възраст на Лудогорец изиграха мощен мач против очакванията на европейския исполин Реал (Мадрид ) в мача на откриването на влиятелния интернационален шампионат за купата "Младен Рамляк " в Загреб. Първото полувреме "орлите " бяха равностойни на именития си противник и почивката пристигна при резултат 1:1, като през втората част испанците поведоха с 2:1 след дузпа.

Срещата стартира чудесно за гениите на първенците, които можеха да открият резултата още в 8-та минута. Никола Георгиев излезе самичък против вратаря на Реал, само че не съумя да го преодолее. Испанците откриха в 16-та минута след безредие в наказателното поле и удар с глава на техен играч. Само пет минути по-късно разградчани изравниха с попадение на Димитър Иванов. При преса от страна на играчите в зелено, той съумя да се пребори за една топка, напредна и трансферира вратаря на именития противник.

През втората част очакванията на "белия балет " владееха повече топката и нападнаха масирано, а българите се бранеха и търсеха своя късмет на контраофанзива. Реал съумя да означи втори гол след дузпа, а малко по-късно стигна и до трето попадение. В края на срещата Янислав Иванов преодоля защитник в бяло на фланга и стреля по диагонала, само че стражът на испанците избави.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР