Юношеският национал на България – Неджиб Хаджа, продължи своя договор

...
Юношеският национал на България – Неджиб Хаджа, продължи своя договор
Коментари Харесай

Юношески национал преподписа с Шалке

Юношеският национал на България – Неджиб Хаджа, продължи своя контракт с тима на Шалке 04. Това беше официализирано, откакто халфът парафира контракта си в академията на клуба. Хаджа играе като отбранителен халф и е главен футболист в академията на „ кралскосините “. Родният футболист беше част от България U17, който игра на Европейското състезание през предходната година в Израел.

Хаджа също по този начин беше част от шампионския тим на Шалке до 17-годишна възраст. „ Много сме удовлетворени, че Неджиб и Никлас желаят да продължат по пътя, който вървят с нас. Разговорите бяха лесни и в този момент гледаме напред към бъдещето “, сподели шефът на академията на Шалке – Матиас Шобер.

По този метод Хаджа остава в отбора от Гелзенкирхен за идната година и 3 месеца, след което има алтернатива автоматизирано да подпише професионален контракт с Шалке. Досега през сезона роденият в Айтос халф има 15 мача за немския тим, в които е вкарал два гола.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР