Конкурсът за песен на Евровизия“ през 2024 г. надминава всеки

...
Конкурсът за песен на Евровизия“ през 2024 г. надминава всеки
Коментари Харесай

Захарова: Евровизия 2024 надмина всяка оргия и кощунство

Конкурсът за ария на „ Евровизия “ през 2024 година „ надминава всеки общ брой на вещици или ритуално светотатство “. Това разяснява говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова в своя канал в Telegram, като в тази връзка добави, че „ погребението на Западна Европа протича обикновено “.

Захарова разгласява видео с клип от осъществяванията на участници в Евровизия от разнообразни страни. Действието на сцената, показано във видеото, е съпроводено от фонова музика на Игор Корнелюк, която се чува на бала на Сатаната в сериала „ Майстора и Маргарита “. 

" Евровизия 2024 надмина всяка оргия, общ брой на вещици или ритуално осквернение. Погребението на Западна Европа протича обикновено. Без изненади “, означи Мария Захарова.

Русия не участва в състезанието през последните години. На 25 февруари 2022 година Европейският съюз за радио и телевизия (EBU) разгласи, че заради обстановката в Украйна Руската федерация няма да бъде показана на Евровизия. На идващия ден Общоруската държавна телевизионна и радиоразпръсквателна компания, Канал 1 и радио Къща Останкино, оповестиха отдръпването си от EBU, напомня ТАСС.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР