Отборите на Атлетик Билбао и Осасуна завършиха наравно 2:2 в

...
Отборите на Атлетик Билбао и Осасуна завършиха наравно 2:2 в
Коментари Харесай

Атлетик Билбао направи грешна стъпка в борбата за четвъртото място в Ла Лига

Отборите на Атлетик Билбао и Осасуна приключиха наедно 2:2 в среща от 35-ия кръг на испанската Ла Лига.

За носителите на Купата на Краля това беше още една неверна стъпка в битката им за място в топ 4 и присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон, като след равенството момчетата на Ернесто Валверде остават 5-и в класирането с 62 точки, на пет зад състава на Атлетико Мадрид.

Междувременно Осасуна заема 13-ото място в класирането с актив от 40 пункта, а в съботата вечер отборът прекъсна серията си от четири следващи загуби в шампионата.

На " Естадио Сан Мамес " баските и съставът от Пампона изиграха зрелищен дуел, в който през първото полувреме бяха анулирани цели три гола преди най-сетне Раул де Аро да изведе гостите напред в резултата малко преди почивката.

В началните минути на втората част Осасуна нанесе още един удар посредством Рубен Гарсия, който удвои преднината на своя отбор.

Иняки Уилямс въпреки всичко върна интригата в мача в 58-ата минута, когато понижи пасива на домакините с прекрасен диагонален изстрел.

В самия завършек на срещата Атлетик Билбао съумя да се добере и до точката с помощта на Асиер Виялибре, който се възползва от неточност на противниковия пазач и от границата на вратарското поле осъществя за крайното 2:2.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР