Юлиан Вергов някога беше голям женкар, но всичко това приключи

...
Юлиан Вергов някога беше голям женкар, но всичко това приключи
Коментари Харесай

Юлиан Вергов го прави с мъж! Актьорът не иска и да чува за жени след Диана Димитрова, вече не крие ориентацията си

Юлиан Вергов в миналото беше огромен коцкар, само че всичко това завърши след абсурда, който Диана Димитрова му спретна преди година, чакайки 5 години, с цел да го направи. 51-годишният артист към този момент не желае да огледа жена.

За сметка на това Юли очевидно към този момент си пада по мъже. Това стана ясно от негова обява в обществените мрежи. Там се гушка с сътрудника си Иван Радоев, прочут на хората най-много с работата си в „ Комиците “ и „ Столичани допълнително “.

В момента Вергов и Радоев са на турне в Съединени американски щати, като компания им прави сътрудника им Моню Монев. Според някои клюки обаче Юлиан и Иван са минали от другарство към нещо много по-интимно.

За звездата от „ Тя и той “ мъжките милувки не са нещо ново. От години се приказва, че Юлиан Вергов е бисексуален, защото един от най-близките му другари, с който е съвсем неразлъчен, е Владо Карамазов, а за него е несъмнено, че е на другия бряг, заради което си остана остарял ерген.

Вергов е имал и обществени прояви на мъжка фамилиарност. Неотдавна в „ Като две капки вода “ Дарин Ангелов, имитирайки Камелия, облечен в женски облекла и с грим, седна в скута на Юлиан, целуна го по устата и му сподели „ Обичам те, Юли “. Самият Вергов не изглеждаше нито обезпокоен, нито нервиран, дори като че ли му хареса целувката с мъж.

И до момента в който години наред Вергов беше коцкар, който понякога „ опъваше “ нещо мъжко, в този момент към този момент тотално е минал към мъжкото. Диана Димитрова го упрекна в свиреп побой и се опита да срине кариерата му, само че не съумя. Затова той към този момент бил на мнението, че всички дами са неприятни и луди.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Юлиан Вергов Иван Радоев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР