Югозападният университет Неофит Рилски“ обявява прием на документи за обучение

...
Югозападният университет Неофит Рилски“ обявява прием на документи за обучение
Коментари Харесай

Стартира приемът на документи за магистърски програми в ЮЗУ „Неофит Рилски“

Югозападният университет „ Неофит Рилски “ афишира банкет на документи за образование помагистърски стратегии от зимния учебен срок на образователната 2022/2023 година. Срокът за подаване на документие от 1 септември 2022 година до 23 септември 2022 година Документите се подават при секретаря на съответния факултет.

Сред новите специалности, по които ще се образоват студенти през новата академична година, са „ Социалнопедагогическа поддръжка и протекция на деца “, „ Спортна анимация в учебно заведение “, „ Кинезитерапия “, „ Управление на здравните грижи “, „ Спортна подготовка в детско-юношеската възраст “, „ Надеждност, ергономия и инженерен дизайн “ и други

Приемът на студенти в образователно-квалификационна степен „ Магистър “ за магистърски стратегии е в границите на наличния потенциал на професионалното направление.

Съгласно Постановление № 283 от 19.08.2021 година на Министерския съвет от такси за целия курс на образование ще бъдат освободени студентите, признати в специалностите от професионалните посоки 1.3. Педагогика на образованието по…, 4.1. Физически науки, 4.2. Химически науки и 4.5. Математика.

Подробна информация за изискванията за кандидатстване и нужните документи е оповестена на университетския уебсайт:

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР