YouTube Music по-рано тази година официално пусна поддръжка на аудио

...
YouTube Music по-рано тази година официално пусна поддръжка на аудио
Коментари Харесай

YouTube Music планира през 2024 г напълно да замени Google Podcasts

YouTube Music по-рано тази година публично пусна поддръжка на аудио и видео подкасти, постепенно сигнализирайки за възможния завършек на приложението Гугъл Podcasts. Гугъл удостовери това през днешния ден, като разгласи, че Гугъл Podcasts ще бъде спрян през 2024 година

В блог обява, екипът на YouTube разгласи, че усилва вложенията си в подкасти, с цел да ги направи по-добро място за поддръжниците на подкастите. Като част от този развой, YouTube ще спре да работи с Гугъл Podcasts.

Допълнителни принадлежности: преходът на потребителите към YouTube Music ще бъде елементарен

Екипът на YouTube споделя, че ще даде принадлежности, които да оказват помощ на потребителите на Гугъл Podcasts да преминат към YouTube Music, като да вземем за пример опцията за прибавяне на RSS излъчвания към подкастите. Този ход към този момент беше разгласен предишния месец, по време на конференцията Podcast Movement.

YouTube също по този начин ще даде постоянни принадлежности за основаване и разбор за подкастъри. Въпреки че този преход ще отнеме време, YouTube споделя, че остава зает със основаването на страховит артикул и единно място за подкасти.

Друга неповторима функционалност на YouTube Music е консолидираното на подкасти с музикалната библиотека. Това ще разреши на потребителите елементарно да превключват сред слушане на музика и подкасти, както и да вършат преход сред аудио и видео форматите на тези медии.

Това ще направи ли продуктът на YouTube по-конкурентен?

Този ход ще направи YouTube Music по-добър съперник на останалите музикални платформи като Spotify, които имат тясно интегрирани в приложенията подкасти. Това ще пресъздаде прекарване, вместо да принуждава потребителите да прескачат сред приложенията за достъп до ежедневното си аудио и образно наличие.

Разрастването на YouTube Music в подкаст пространството е доста развиване за подкаст-индустрията. YouTube Music сигурно има капацитета да доближи до огромна публика от слушатели на подкасти, както и ресурсите, които да влагат в подпомагането на подкастовете и разширението на тяхната публика. Да се ​​надяваме, че този ход работи и ще докара до по-богато и по-успешно преживяване в приложението YouTube Music.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР