Явор Бахаров май е започнал да лекува на село слабостта

...
Явор Бахаров май е започнал да лекува на село слабостта
Коментари Харесай

Явор Бахаров се лекува на село, вече не друса, а лови риба

Явор Бахаров май е почнал да лекува на село слабостта си към неразрешени субстанции . Откакто на няколко пъти се сблъска от близко с ударите на закона, скандалният артист се пробва да стои надалеч от дрогата и алкохола. Най-лесно му се получава, когато е измежду природата и не се среща с други хора. дочу HotArena.

Повечето близки на Явор Бахаров разясняват, че в последно време е съвсем невероятно да го открият в който и да е град в страната ни, изключително в родната му София, с изключение на когато има представления или подготовки. Той употребявал всяка опция, с цел да се отдръпна на село или измежду природата даже единствено за час-два. Повечето му задължения в последно време са в провинцията точно с цел да стои надалеч от шума на огромния град. В тв изявление в сряда къдрокосият артист описа по какъв начин часове преди най-новата си премиера, която е била в Ловеч, отишъл край река Осъм, с цел да успокои напрегнатите си нерви. Стоял на брега, гледал водата и напрежението спаднало от единствено себе си. В театралните среди се разяснява, че напълно до неотдавна звездата от сериала „ Съни бийч ” е употребил напълно други средства за утешение в сходни моменти. Като всеки артист, той изпадал в дълбоки рецесии преди премиера, само че ги лекувал с алкохол и неразрешени субстанции. Едва в този момент разкрил, че природата прави същата работа, само че без страничните резултати.

Малкият Бахаров е станал буен риболовец. Цяло лято той обикаля родните водоеми, заобикаляйки компанията на други хора. Дори откакто времето застудя, не се отхвърля да хвърля въдиците в реки и язовири. Със себе си нормално взимал единствено своето куче. Звездата рядко се радвал на шанс в риболова. Но каквото и да улови, го прибирал назад във водата. Ако му се преяде риба, я купувал от магазина.

Според близки на Явор, пристрастеността към селата и природата му се отразява доста добре . Това, че стои надалеч от града, обаче го отдалечава от неговата половинка Рая Пеева. Известно е, че двойката в последно време не е в цветуща фаза на връзката си. Нещо повече – бясно влюбените до неотдавна младежи все по-рядко са засичани дружно. Те ту късат, ту се събират и съгласно хора от обкръжението им към този момент сами не знаят дали са дружно, или не. Въпреки това обаче Явор бил безапелационен, че и отсега нататък ще прекарва в София допустимо най-кратко време за сметка на селата и дребните градчета. Рая от своя страна работи на щат в Младежкия спектакъл, който се намира на метри от Министерския съвет, и води графа в Би Ти Ви, която пък се обитава в НДК. Заради това, даже и да желае, тя не може да съпровожда Явор в обиколките му по селата. Двамата се засичат все по-рядко и това най-вероятно рано или късно ще докара до окончателната им разлъка, считат хора от тяхното обграждане.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР