Явно сглобката не работи, щом има разнобой между премиера и

...
Явно сглобката не работи, щом има разнобой между премиера и
Коментари Харесай

Гьоков: БСП защитава българския национален интерес и храната да не поскъпва

Явно сглобката не работи, щом има разнобой сред премиера и министъра, уточни социалистът

„ Кое постанова да се вдигне възбраната за импорт на украинско зърно у нас? Вижте какво вършат другите страни - като Полша, Чехия и всички останали, които не разрешиха вноса на украинско зърно? Защо България да прави изключение? Каква е смяната в обстановката, че да се взема такова решение? ". Тези въпроси повдигна националният представител от „ Българска социалистическа партия за България " и някогашен обществен министър Георги Гьоков в ефира на Nova news през днешния ден.

По думите му очевидно това решение не е на държавното управление или на министър-председателя, а е подбудено някъде другаде, от външни ползи, които нямат нищо общо с българските. Георги Гьоков бе безапелационен, че позицията на Българска социалистическа партия по никакъв метод не може да бъде по-различна от това да бъде предпазен българският народен интерес, ползите на зърнопроизводителите и на жителите.

„ Явно сглобката не работи, щом има разнобой сред министър-председателя и министъра на земеделието ", съобщи социалистът в отговор на въпроса за изказванията, направени от министъра на земеделието през днешния ден, че той не е бил известен за решението.

„ Нима в останалите страни, които не бързат да подвигат тази възбрана, не стои по същия метод алтернативата сред това да бъдат предпазени ползите на зърнопроизводителите и ползите на хората, и обезпечаването на по-евтина храна ", зададе риторичен въпрос Георги Гьоков.

Социалистът акцентира, че с две ръце би дал своя вот за анулация, в случай че земеделският министър или министър-председателят, или пък болшинството в Народното събрание го убедят, убедят и производителите, и хората, че разрешавайки вноса на зърно от Украйна в България, ще бъдат предпазени ползите на производителите, само че в това време храната няма да стане по-скъпа. „ Защото, аз през последните месеци виждам, че цените хвърчат нагоре, макар, че се хвалим с преодоляване на инфлацията ", уточни Георги Гьоков.

Социалистът предвижда локален избор с извънредно доста популизъм, мощна акция с почтени претенденти, тъй че социалистическата партия да има по-добри резултати.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР