Ясно е каква се очаква да бъде санкцията за българския

...
Ясно е каква се очаква да бъде санкцията за българския
Коментари Харесай

Отиваме към 2 мача и 100 000 евро глоба

Ясно е каква се чака да бъде глобата за българския народен тим поради расисткия скандал от мача с Англия в евроквалификациите. Медиите на Острова се позоваха на информация от правилника на УЕФА, както и на вътрешна информация от Централата, с цел да стигнат до заключенията си. 

Според тях, българите ще отнесат финансова глоба от 100 хиляди евро, както и два мача пред закрити врата. Към този миг по устав няма по какъв начин да се стигне до изхвърляне на България от квалификациите, въпреки че има напън към УЕФА да предприеме точно такива ограничения от всички медии на Острова. 

Обвиненията към България са четири, като най-тежкото е за нарушение на разпоредбите за " дискриминационно отношение към играчите ". За другите три - мятане на предмети, спиране на националния химн на съперника и повторения на видеостена, упованията са за спомагателни санкции, само че надали общият им размер ще надвиши 100 хиляди евро. 

Все още не е ясно по кое време ще бъдат оповестени наказванията на България. Но абсолютният краен период е до началото на последния цикъл от евроквалификациите в средата на ноември. По-скоро обаче размерът на глобите ще е явен много преди този момент. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР