Японското студио Capcom отчете през тази седмица рекордни продажби на

...
Японското студио Capcom отчете през тази седмица рекордни продажби на
Коментари Харесай

Monster Hunter: World с рекордни продажби

Японското студио Capcom регистрира през тази седмица рекордни продажби на хитовата си игра Monster Hunter World. Компанията съобщи със специфичен бюлетин, че играта се е продала в над 25 милиона копия по целия свят.

Monster Hunter World излезе публично през 2018 за платформата на PlayStation 4 и Xbox One. Впоследствие Capcom издадоха версия и за лични компютри. Играта също по този начин е съвместима с актуалното конзолно потомство. Що се отнася до продажбите на игрите от поредицата Monster Hunter, то те са се продали в тираж от над 97 милиона копия. Поредицата отбелязва през тази година своя 20-годишен празник.

„ С Monster Hunter: World, Capcom изкачи Monster Hunter сериите до статус на световен бранд. Пускането на играта беляза първото по едно и също време излизане на заглавието по целия свят и промоционални действия. Те помогнаха играта да се откри като заглавието с най-хубави продажби за месец след премиерата си. В шестте години след излизането на Monster Hunter: World, Capcom продължи да популяризира сполучливо цифровите продажби. Това спомогна Monster Hunter: World да се трансформира в нов рекордьор за Capcom с 25 милиона продадени копия “, пишат Capcom.

Следващата игра от известната поредност се чака да се появи през 2025. Тя носи името Monster Hunter Wilds и се показва от студиото, като връх в екшън-ловния геймплей.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР