Япония екзекутира 39-годишен мъж, убил седем души в Токио през

...
Япония екзекутира 39-годишен мъж, убил седем души в Токио през
Коментари Харесай

Япония екзекутира 39-годишен мъж, убил седем души

Япония екзекутира 39-годишен мъж, умъртвил седем души в Токио през 2008 година Томохиро Като извърши едно от най-шокиращите всеобщи убийства в новата история на страната.

През 2008-а той се вряза с камион в навалица пешеходци по време на обяд в комерсиалния регион Акихабара, убивайки трима души. След това стартира да сече минувачите с кама, убивайки четирима и ранявайки други осем индивида.

По това време Като е на 25 години. Той беше арестуван от полицията на мястото на престъплението и по-късно призна закононарушенията си в процеса, като сподели, че е жертва на онлайн тормоз, който събудил експанзията у него.

По-късно стана ясно, че има забъркана и жена, с която килърът имал онлайн връзка. Тя обаче внезапно спряла да му написа, откакто той и изпратил своя фотография, което довело до проблеми със самочувствието му.

Престъплението провокира доста диспути в японското общество по това време по отношение на инцидентни убийства, онлайн въздействие и провали в поддръжката за психологичното здраве на младежите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР