Януари Родените в първия месец на годината са консервативни в избора

...
Януари
Родените в първия месец на годината са консервативни в избора
Коментари Харесай

Според месеца на раждане: Какъв сте в секса?

Януари
Родените в първия месец на годината са консервативни в избора на сътрудник, само че открият ли човек, който харесват, стават настоятелни. И несъмнено са едни от най-перверзните в зодиака.

Февруари
Родените през този месец са авантюристи. Ако желаете да отключите пристрастеността им, ще би трябвало много да поработите за това. Не че е невероятно да се реализира с тях надълбоко прочувствена връзка, само че се пригответе, че няма да е елементарно.

Март
Хора с рожден ден през този месец нормално обичат да прекарват много време в леглото, само че не с цел да спят... Сексът с тях е доста натоварен, те се стараят да дадат всичко от себе си за колегата и нормално се стига до страхотни интимни прекарвания.

Април
Тогава се раждат доста самостоятелни персони, които, в случай че се обвържат с някого, ще дадат всичко от себе си. Сексът с тях е парещ и доста буен, само че те елементарно се отегчават от сътрудниците си и търсят нови, написа rozali.com.

Май
Родените през този месец обичат сексът да е сетивен, топъл и удобен. Те желаят да вършат секс на сатенени чаршафи в стая с изящни мебели и красиви орнаменти.

Юни
Родените през юни биха желали да пробват всяка допустима полова поза, тъй като обичат да знаят всичко за всичко. Ако мечтаете за мръсни приказки в леглото - това са вашите хора. А те биха ви обожавали, в случай че пожелаете да вършиме телефонен секс.

Юли
Сексът с хора, родени през юли, ще им допадне, в случай че имат надълбоко прочувствена връзка с колегата. На тях им е належащо да се почувстват сигурни: и когато го сторят, са способни на всичко за обичания си. Те са грижовни и се стараят да задоволят всяка потребност на колегата си.

Август
През този месец се раждат или доста егоцентрични, или доста раздаващи се хора. Те обичат да знаят, че сътрудникът им е получил всичко допустимо. И ненавиждат да им се споделя какво да вършат в леглото. С елементарно ранимо его са.

Септември
Родените през този месец напълно не са лишени от пристрастеност, само че се стараят да държат под надзор страстите си. Ето за какво, в случай че имате връзка с подобен човек, ще е належащо да положите много старания и да имате доста самообладание, с цел да може да се отпусне и да пожелае да преживее оргазъм с вас. Но... въпреки постепенно и последователно да се отпускат, стигне ли се до фамилиарност, хората, родени през този месец дават всичко от себе си за колегата.

Октомври
Родените през октомври желаят да нарисуват сантиментална, буйна картина и да ви опишат по какъв начин ще бъде всичко и по какъв начин ще се почувствате. След това обаче желаят да вървят постепенно към осъществяването ѝ, все едно ще е последното им интимно прекарване. Липсата си на пристрастеност компенсират с майсторско ухажване и романтика.

Ноември
Родените през ноември са знак на буен секс. Те желаят да имат колегата си и сътрудникът да има тях и ще сторят всичко, с цел да реализиран това. Готови са да опитат всичко в секса, единствено поради концепцията да кажат, че са го правили.

Декември
Декемврийските рожденици са доста изобретателни. Те обичат да измислят сюжети за половите си прекарвания и си падат по ролевите игри. Не са по дълбокото прочувствено обвързване, само че с тях сексът постоянно е занимателен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР