Януари е месецът, в който много хора започват да се

...
Януари е месецът, в който много хора започват да се
Коментари Харесай

Андрей Рубльов основа собствена марка дрехи


Януари е месецът, в който доста хора стартират да се посвещават на нови инициативи. През 2023 година измежду тях е и Андрей Рубльов. С малко видео, снимано в Барселона и оповестено в обществените му канали, международният №8 разгласи основаването на своята марка облекла, която ще носи името Rublo. Руснакът написа прочувствено изказване, с което разкри какво го е предиздвикало да се посвети на изненадващия за мнозина план.

„ Ето ви доза мигрена. Знам, че съм депресиращ и че постоянно съм размишлявал прекалено много за живота и гибелта, само че до края на дните си ще се боря за това, което имам вяра, както и за нещата и хората, които обичам. От известно време работим върху нещо доста значимо и скъпо за мен. Бих желал да споделя с вас нещо, което би могло да е доста по-важно от бранд – нещо, което да помогне на хората и планетата. Нещо, което постоянно да бъде знак на вярата и добротата. Очаква ни доста забавна година и се надявам, че всички дружно ще можем да донесем малко светлина в този тъмен свят “ – написа носителят на 15 ATP трофеи.

Все още не е ясно дали Рубльов ще приключи съглашението си с Nike и ще носи екипировка на Rublo в мачовете си. Утре руснакът ще стартира новия сезон с мач против Роберто Баутиста Агут в първи кръг на ATP 250 шампионата в Аделаида.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР