Ямбол. 36-годишен мъж е задържан за кражба на озвучителна система

...
Ямбол. 36-годишен мъж е задържан за кражба на озвучителна система
Коментари Харесай

Ямбол: 36-годишен мъж е задържан за кражба на озвучителна система от храм „Успение на Пресвета Богородица“ в града

Ямбол. 36-годишен мъж е арестуван за кражба на озвучителна система от храм „ Успение на Пресвета Богородица “ в града. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . Днес проверяващите върнаха инкриминираните движимости на ръководителя на църковното настоятелството на храма. Действията по следствието започнаха в късния следобяд на 8 февруари, след сигнал на материално отговорно лице, установило неналичието на уредбата от храма. Пред служителите на реда тъжителят обяснил, че похищението е осъществено в интервала 4 - 8 февруари 2018 година, а цената на откраднатата система е към 5 000 лв.. Изяснено е, че действието е осъществено без щурм, при започване на посочения интервал.
В хода на извършените оперативно-издирвателни дейности криминалистите попаднали в следите на прочут на органите на реда 36-годишен мъж, съпричастен към закононарушението. Установено било, че озвучителната система - обект на кражбата, е била продадена на локален гражданин за доста дребна сума.
36-годишният мъж е арестуван с полицейска заповед за период до 24 часа. В хода на досъдебното произвеждане той е притеглен в качеството му на обвинен. Работата по случая продължава.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР