Известният български композитор и почетен гражданин на Ямбол Митко Щерев

...
Известният български композитор и почетен гражданин на Ямбол Митко Щерев
Коментари Харесай

Митко Щерев ще напише музика за песен за Ямбол, обявиха конкурс за текст

Известният български композитор и почетен жител на Ямбол Митко Щерев ще сътвори музиката на ария за родния му град , оповестиха от Общината.

В тази връзка се афишира конкурс за текст към бъдещата музикална творба, която ще бъде показана персонално от самия композитор.

Чрез този конкурс Общинаната желае да окуражи всички да споделят в текст своите усеща и мисли за родния град. Община Ямбол показва своята признателност към Митко Щерев за неговата съпричастност към плана и бързото му единодушие да сътвори музиката. 

Самият Щерев е роден и израснал в Ямбол, което прави плана още по-специален. Текстът-победител ще бъде трансфорат в ария , който ще бъде показан на необятната аудитория и ще се извършва при разнообразни празници в града.

Конкурсът ще завърши на 1 май, след което жури, несъмнено от уредника, ще оцени всички изпратени текстове и ще дефинира спечелилия, който ще получи премия от 1000 лв.. Всички искащи могат да изпратят поръчка за присъединяване - и текст от два-три куплета и припев на имейл адрес: [email protected]

Пълните условия на състезанието вижте тук:

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР