Xiaomi винаги е запазвал най-вълнуващите си технологии за линията Mix,

...
Xiaomi винаги е запазвал най-вълнуващите си технологии за линията Mix,
Коментари Харесай

Футуристичният Xiaomi Mi Mix Alpha идва обгръщащ телефона дисплей и 108MP камера!

Xiaomi постоянно е запазвал най-вълнуващите си технологии за линията Mix, а преди малко пуснатият Mi Mix Alpha не ни разочарова – разполага с необикновен обгръщащ телефона екран, 108 MP камера и най-новия чипсет от Qualcomm.

Прекрасно изглеждащият телефон ще има чипсет Snapdragon 855 Plus, 12 GB RAM и 512 GB място за предпазване. Батерията е 4,050mAh въз основата на нано-силициева катодна клетка, поддържаща 40W бързо зареждане с кабел. Това обаче е по-малко завладяващата ни част – по-интересният е неповторимият екран, който обикаля към целия Xiaomi Mi Mix Alpha.

Xiaomi споделя, че този дизайн му разрешава да реализира съответствие сред екрана и тялото от 180%. Той е по-голям даже от сгъваемия телефон Mate X, макар че не можете да го отворите като при Alpha и да получите един великански непрестанен панел.

 Футуристичният Xiaomi Mi Mix Alpha идва обгръщащ телефона екран и 108MP камера!

Панелът на Xiaomi Mi Mix Alpha има рамки с дебелина 2,15 мм от горната страна и изпод и лента за камера на гърба, като лещите са предпазени от сапфирено стъкло. Краищата са чувствителни към напън и ще демонстрират вести като email-и, известия и така нататък. Няма високоговорител или други дупки – датчикът за непосредственост е ултразвуков, аудиото се предлага с помощта на „ Display Acoustic Technology “ и има усъвършенствана технология за отменяне на несъзнателно допиране с дланта на ръката ви.

 Футуристичният Xiaomi Mi Mix Alpha идва обгръщащ телефона екран и 108MP камера!

Казва се, че частта на екрана на гърба има AI логаритми, които откликват на основни моменти като повикване на такси, потребление на вашето устройство Xiaomi вкъщи с приложението Mi Home или когато имате потребност от него, с цел да изтеглите маршрута си. Разбира се, можете да употребявате и задната страна за селфита и което е неповторимо – в този момент разполагате с всичките 108 мегапиксела за своите фотоси!

 Футуристичният Xiaomi Mi Mix Alpha идва обгръщащ телефона екран и 108MP камера!

Основната камера разполага с голям датчик вид 1/1.33 ”и технология Tetracell, която е предопределена за извеждане на фотоси с смесен от 4 в 1 пиксела, което прави 27MP снимка. Ултрашироковата камера изпод снима 20 MP изображения със 117-градусов зрителен ъгъл, до момента в който третата камера е 12 MP телеобектив.

 Футуристичният Xiaomi Mi Mix Alpha идва обгръщащ телефона екран и 108MP камера! Компанията твърди, че тези мостри от новата камера са с резолюция 12032 х 9024 пиксела и са с размер 40MB. Както се вижда, фотосите резервират своите елементи даже когато фотографията е увеличена 8x.

Бихте си помислили, че Mi Mix Alpha е извънредно нежен, само че от Xiaomi са направил всичко допустимо, с цел да го защитят – рамката е от аерокосмическа сплав, до момента в който задната лента е керамична с към този момент упоменатата отбрана от сапфир стъкло за камерите. Ако сте подготвени да хвърлите голямата сума пари, би трябвало да изчакате до декември, когато телефонът ще се появи на пазара.

За страдание цялото тов аудовоствие си има и своята цена и тя е премиум – Xiaomi Mi Mix Alpha ще коства 19 999 CNY – това е над 2800 $ / 2500 евро. Да, Mi Mix Alpha е по-скъп от Samsung Galaxy Fold и към момента неиздадения Huawei Mate X.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР