Wizz Air отменя всички свои полети между България и Обединеното

...
Wizz Air отменя всички свои полети между България и Обединеното
Коментари Харесай

Wizz Air отменя всички полети между Великобритания и България днес и утре |

Wizz Air анулира всички свои полети сред България и Обединеното кралство на 21 и 22 декември поради наложената възбрана за полети от Англия. Това оповестиха от пресцентъра на самолетната компания.

Компанията продължава да извършва полети от Англия до страни, които не са наложили възбрана и ще продължава да следи от близко ситуацията при положение на потребност от анулация на други полети.

Пътниците, които са наранени от анулирането на полети вследствие на сходни национални забрани, имат опцията да получат 120% от в началото заплатената цена като заем в техния WIZZ акаунт, 100% възобновяване на сумата или безвъзмездна резервация за нова дата. Пътниците, които са създали резервацията си посредством туристическа организация или онлайн платформи за пътешестване, би трябвало да се свържат с тях за спомагателна информация и благоприятни условия за обезщетения.

здравният министър Костадин Ангелов забрани влизането на всички лица, идващи от Обединеното кралство и Северна Ирландия през всички гранични пунктове, с въздушен, морски, железопътен и авто превоз до 31 януари 2021 г. 

Забраната не се отнася за българските жители и лицата със статут на непрекъснато, дълготрайно или дълготрайно престояване на територията на България, както и членовете на техните фамилии. Те ще подлежат на наложителна 10-дневна карантина. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР