Взривиха банкомат в пловдивския район Тракия. Все още не е

...
Взривиха банкомат в пловдивския район Тракия. Все още не е
Коментари Харесай

Взривиха банкомат в Пловдив

Взривиха банкомат в пловдивския регион " Тракия ". Все още не е ясно има ли откраднати пари и каква е сумата. Взривът тази заран е бил толкоз мощен, че събудил хората от блоковете наоколо до банкомата.

Пловдив

Минути след подадения сигнал служители на реда са отделили региона, само че причинителите не са открити. Повече от 5 часа криминалисти и специалисти по взривни субстанции вършиха оглед на местопроизшествието.

Според търговците на пазара, които са там от ранни зори, през вчерашния ден банкоматът е бил зареден - по някои данни със сума сред 60 и 80 000 лв., тъй като идва датата на приемане на пенсиите.
 Защо банкоматите стават все по-честа цел за крадци? Защо банкоматите стават все по-честа цел за крадци?
Случаите на взривени банкомати в страната зачестяват. Според някогашния шеф на Института по логика на психиката към Министерство на вътрешните работи проф. Галин Гайдаров този жанр престъпл...

Това е вторият взривен банкомат през последните няколко дни. В четвъртък, когато се отбелязваха 139 години от основаването на Министерство на вътрешните работи, беше взривен банкомат в столичния квартал „ Люлин “.

По този мотив министърът на вътрешните работи Валентин Радев съобщи, че към този момент се е трансформирало в традиция празниците да се посрещат с взривени банкомати.
 Банкомат е взривен в столичния квартал Банкомат е взривен в столичния квартал "Люлин "
Около 4 часа тази заран е получен сигнал за взривен банкомат, инсталиран пред постройка на супермаркет в региона на столичния квартал "Люлин ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР