Второ звездно бебе навръх Благовещение след третата радост за Тервел

...
Второ звездно бебе навръх Благовещение след третата радост за Тервел
Коментари Харесай

След смъртта на годеника си ТВ водеща днес роди от сценарист на Слави Трифонов

 Второ звездно бебе точно на Благовещение след третата наслада за Тервел Пулев. Актрисата от " Съни бийч “ Надя Иванова, която всички познаваме като Надя от " Елит “ стана майка за първи път на светлия християнски празник. Красавицата, която дълги години бе муза на продуцента Андрей Арнаудов, напълно неотдавна разгласи, че чака момче. Таткото е сценарист на Слави Трифонов. Ученичката на Стефан Данаилов загуби годеника си Йоло преди 5 години и дълго време беше в меланхолия - даже влезе във " ВИП брат ", само че в този момент още веднъж е разкрила щастието с Драгомир Петров.

През 2019-та 39-годишната тогава красавица от Видин призна, че към момента не се усеща подготвена за връзка. В изявление за брюнетката бе безапелационна, че е замразила личните си яйцеклетки с вяра, че рано или късно ще срещне същинския мъж.

Това най-сетне се случва предишното лято. Според Уикенд за бременната Иванова се грижи доктор Георги Стаменов. Прочутият доктор е непосредствен другар на 48-годишния Драгомир и е оказал помощ при раждането на двете му дъщери от първата му жена Мария. Бебето ще носи името Георги, разкриха още близки на актрисата, написа " Хотнюз ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР