Вторият сезон на Ергенът нямаше как да не завърши с

...
Вторият сезон на Ергенът нямаше как да не завърши с
Коментари Харесай

Ергенът Евгени вдига сватба

Вторият сезон на " Ергенът " нямаше по какъв начин да не приключи с мощни кавги, откакто още от самото си начало заложи точно на тях. Сега обаче, вихрените пристрастености не идват от участничките, които непрекъснато си подливат вода по пътя към огромната цел във формата, а от самия Евгени Генчев.

Най-желаният тв ерген май се оказва много скрита лимонка, тъй като във формата може и да се прави на мъж, който обезверено търси същинската обич в живота, само че отвън него май се готви да минава под олтара с избраницата си.

 undefined

Последните клюки, тиражирани интензивно в общественото пространство, редят, че сватбата на пианиста ще бъде в родния му Пловдив и то единствено след два месеца. Известно е, че фамилията на Евгени е много заможно, което значи, че и сватбеното празненство ще подсети на холивудските. А бъдещата младоженка, което е най-интересното в тази ситуация, е позната дама.

Въпреки че се стараела да не се демонстрира доста, тя на няколко пъти ходела дружно с Евгени до ресторанта, с цел да избира украса, меню и всичко останало. Двамата към момента се крият и не се демонстрират дружно на никое място, защото са подписали специална уговорка за дискретност. И двамата, да, тъй като булката е Елена, която към този момент следим във формата да се " бори " наедно с останалите за вниманието на Ергена, пишат  " Клюки.бг "

 undefined

Много от феновете не имат вяра, че тъкмо Елена ще накара Евгени да се влюби до лудост в нея, защото досега двамата се държаха благо и нежно един с различен, само че не демонстрираха изпепеляваща пристрастеност, присъща на влюбването. Евгени даже е много въздържан.

Мнозина още не имат вяра, че умната Елена ще влюби Евгени в себе си, тъй като до момента най-малко те се държаха благо и нежно, само че не и буйно, нито влюбено – най-малко що се касае до пианиста. Дали приказваме за терзание или пък за тактичност, оставяме на вас да прецените. В същото време станахме очевидци на много горещи целувки сред Евгени и Айлин Бобева, Валерия Георгиева, Джия и Боряна.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР