Вторият починал медик се е влошил бързо у дома. Лекарката,

...
Вторият починал медик се е влошил бързо у дома. Лекарката,
Коментари Харесай

Починалата лекарка уж била излекувана, състоянието ѝ внезапно се влошило

 Вторият умрял доктор се е влошил бързо вкъщи. Лекарката, която е работила в незабавното поделение на " Алексровска болница ", е била инфектирана с ковид.анд

" Тя се е лекувала в Окръжна болница и е била изписана с два негативни теста ", съобщи на брифинга тази заран ген. Мутафчийски.

Семейството на умрялата лекарка е признато в болничното заведение с ковид

Тя е била интубирана, само че е умряла още в незабавния център и не стигнала до интензивното поделение на " Александровска болница ".

Този случай слага под подозрение придобиването на имунитет, съобщи проф. Венцислав Мутафчийски, който изненадващо участва на брифинга на щаба, който от през вчерашния ден е с нов формат.

" Тя е била един от първите инфектирани от Центъра за незабавна здравна помощ. Лекувана е в Окръжна болница. След като са открити две негативни проби и възстановяване на положението ѝ, е изписана за домашно лекуване. Вчера ненадейно е влошено положението ѝ у дома. Още с идването ѝ в незабавния приемен център на Александровска болница се е наложило да бъде интубирана. Въпреки положените старания изобщо не е могла да стигне до интензивното поделение “, сподели Мутафчийски.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР