Втори наследник очаква манекенката от близкото минало Боряна Шехтова, научи

...
Втори наследник очаква манекенката от близкото минало Боряна Шехтова, научи
Коментари Харесай

Манекенката Боряна Шехтова бременна с второ

Втори правоприемник чака манекенката от близкото минало Боряна Шехтова, научи HotArena.

Блондинката, която от години живее в Дубай към този момент е в напреднала бременност. Боряна има към този момент едно момче, което се роди през април 2015г. Първият правоприемник на хубавицата се появи на бял свят в първокласна клиника в Дубай. Според осведомени Боряна е в последното тримесечие на бременността. Коремчето й проличава доста. С съвършените си манекенски ограничения в тил Шехтова мъчно може да бъде разпозната като бременна. Боряна не е манекенка отдавна, само че поддържа положителната си фигура.

Папараците на „ България през днешния ден “ уловиха Боряна по време на радушен фамилен обяд в компанията на сестра й Анна , шурей й и нейна приятелка. От фотосите се вижда, че Боряна е наедряла в региона на корема и гърдите. Само това може да издаде ситуацията на хубавицата. И двете сестри са облечени в бяло, с едни и същи слънчеви очила. Сестрите Шехтови още събират смаяните погледи на минувачите, макар че от дълго време към този момент не са в центъра на светския живот.

Боряна напълно неотдавна показа, че сама се грижи за първия си правоприемник и не се доверява на бавачки. Освен че се изявява като съвършена майка тя работи като интериорен дизайнер. С раждането на второто си дете Боряна ще спре да работи. Ако грижите за две деца й дойдат допълнително може и да се наложи да даде някой лев за бавачка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР