Втори ден лидерът на ГЕРБ явно ревнува от изявите и

...
Втори ден лидерът на ГЕРБ явно ревнува от изявите и
Коментари Харесай

Борисов: Ротацията не е на всяка цена

Втори ден водачът на ГЕРБ очевидно ревнува от изявите и уговорките на своите некоалиционни сътрудници.

Предупреждавам сътрудниците да не си приписват това, което сме създали в Народното събрание. Това съобщи Бойко Борисов пред медиите в Партийния дом по тематиката за идната аудиенция на властта в Съединени американски щати. И през вчерашния ден от това, че Николай Денков, министри и други ще пътуват до Вашингтон.

Той това чака да кажат от делегацията в Щатите. Могат да пътуват, където си желаят, уточни обаче водачът на ГЕРБ. Сега Николай Денков желал да беседва с него й щял да му сложи въпроси за визитата. Той си спомни по какъв начин са протичали неговите визити в Съединени американски щати - гърмежи, топове, публицистите киселеели, че визитата била къса и наситена с визити. А в този момент имало разсипничество на самолетни билети.

Ротацията не е непременно, сподели Бойко Борисов. А мандатът ще е с мандата на ГЕРБ, по думите му. Нямало по какъв начин Мария Габриел да отиде с празна директория при президента Румен Радев. Имам убеденост, че ротацията ще се случи, само че слушам нови и нови искания, показа той. Имало време и преди да се сменят регулаторните органи  в предходната власт. Но те се изплашиха, счита водачът на ГЕРБ. Какво им попречи да сменят регулаторите, недоумява той.

Сериозни проблеми той вижда в доста министерства, в това число и в Министерство на земеделието и храните. по думите му, а Кирил Вътев нищо не показал като ограничения за отбрана на земеделието ни.

Министерство на регионалното развитие, МК, МОН работели доста добре. Припомняме, че Борисов през вчерашния ден изрази неодобрение от двама министри, които обикалят България като партийна централа. Вероятно ставаше въпрос за министрите точно на Министерство на регионалното развитие и МИ, които два дни бяха в региони в Североизточна България. Днес обаче Борисов прави оценка работата на Министерство на регионалното развитие позитивно.
 Борисов: Имаме диалози, нямаме резултати, а за Комисия за защита на конкуренцията няма и диалози
Борисов: Имаме диалози, нямаме резултати, а за Комисия за защита на конкуренцията няма и диалози

Пропагандата на ПП-ДБ не била добре за ротацията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР