Втората вечер от световните квалификации, зона Европа, предложиха някои доста

...
Втората вечер от световните квалификации, зона Европа, предложиха някои доста
Коментари Харесай

Изключителна драма в мачовете Унгария - Полша и Румъния - Северна Македония

Втората вечер от международните квалификации, зона " Европа ", предложиха някои много трагични борби. Няма по какъв начин да не означи случилото се на " Пушкаш Арена ", където Унгария и Полша си спретнаха зрелищното 3:3.
 Испания и Гърция приключиха 1:1 в международна подготовка
Гърция сервира изненадата на вечерта и не загуби гостуването си на Испания

Гол от дузпа обърка сметките на Ла Фурия

Първата част бе относително спокойна, като " маджарите " водеха с 1:0 след ранен гол на Роланд Салай в шестата минута. Фамилия Салай напълно вгорчи обстановката на гостите, когато Адам Салай вкара за 2:0. Изведнъж обаче обречените поляци натиснаха мощно и в границите на 60 секунди възвърнаха паритета посредством Пьонтек и Йожвяк.
 Снимка 524513
Източник:

В 78-ата Унгария още веднъж ликуваше, защото бранителят Вили Орбан се оказа на точното място и разочарова Шчесни. Може би справедливото реми беше завършено седем минути преди края. Познайте от кой - Роберт Левандовски, естествено.

На север от България пък се изигра пикантен балкански конфликт сред Румъния и Северна Македония. " Рисовете ", като тим, който ще върви на Европейско, стартираха с прекалено самочувствие, смазано с два румънски гола посредством Танасе и Михайла.
 Германия по традиция стартира стремително квалификациите
Германия по традиция стартира стремително квалификациите

Силен старт за бундестима

Комфортната преднина изигра неприятна смешка на домакините. От своя страна македонците настойчиво търсеха попадението, та даже за 60 секунди означиха два, с помощта на Адеми (82 " ) и Трайковски (83 " ).
 Снимка 524514
Източник:

Янис Хаджи обаче бе индивидът с последната дума в този театър. В 86-ата минута той се трансформира в воин за северната ни съседка, разписвайки се за крайното 3:2 след асистенция на Разван Марин. Като титуляр за Румъния започва звездата на Лудогорец - Клаудиу Кешеру.

УНГАРИЯ - ПОЛША 3:3

РУМЪНИЯ - СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ 3:2
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР