Втора сватба ще стяга скоро семейството на Искра Фидосова, научи

...
Втора сватба ще стяга скоро семейството на Искра Фидосова, научи
Коментари Харесай

Фидосова жени горещата си племенница

Втора женитба ще стяга скоро фамилията на Искра Фидосова, научи HotArena.

Изумителната племенница на юристката- някогашният модел на Визаж Виктория Васкова скоро ще каже „ да ” на обичания си Георги Каравълканов, по тази причина разкриват близки до хубавицата, която от години учи и живее в чужбина  Двойката е измежду топ клюките на Монтана, макар че влюбените се срещат във Англия. Георги е пловдивчанин, а Вики от Монтана. Бизнес университетът „ Стратклид "   събира влюбените и с изключение на, че учат дружно те стават неразделни.Двойката има утвърждението на цялото семейство.

Често Вики и Георги не се свенят да се снимат дружно от спалнята на хубавицата по-неглиже. Влюбените живеят в Глазгоу, а Георги има работа в влиятелна компания. Роднинството с именитата някогашна първа дама на ГЕРБ Фидосова изиграва неприятна смешка на красивата Виктория. Когато вуйна й е на върха на политическата си кариера в ГЕРБ, зашеметяващата племенница  е видяна от агнеция „ Визаж ”. Младото момиче е поканени на кастинг за модели и изгрява като звезда на организацията. Заради политическата кариера на вуйна си обаче Виктория взема решение да загърби моделството и да се концентрира върху по-далечни от медийните прожектори изяви.

И приключва архитектура сходно на бъдещата си снаха- обичаната на братовчед си Франсоа Лора . Синът на юристката от години е вманиачен по красивата Лора, а двамата се сгодиха преди известно време на Малдивите. Също като Лора и Виктория към този момент е квалифициран проектант. Моделството обаче не излиза от момичето-, Виктория не стопира да театралничи като модел на всичките си фотоси, а тоалетите показващи повече  на въображението, оставят почитателите и без мирис. Семейството й пък се гордее не с съвършената й визия, а, че е следващата дама с влиятелна тапия. Двамата още не са определили дата за сватбата, приказва се в Монтана, а и самата Виктория отхвърля да разяснява детайлности, написа „ България Днес ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР