Всяко жилище има своите особености, предимства и недостатъци, с които

...
Всяко жилище има своите особености, предимства и недостатъци, с които
Коментари Харесай

Как да изберем най-подходящия климатик LG спрямо дома, в който живеем

Всяко жилище има своите особености, преимущества и дефекти, с които домакините му би трябвало да съобразят метода си на живот. Апартаментите са по-масовия, елементарен за поддържане и финансово наличен избор, само че са относително по-малки като пространство, нямат двор и времето прекарано на открито е по-малко. Къщите, изключително измежду природата, са фантазия на доста хора, която в множеството случаи е обвързвана със средства, по-времеемко и независимо поддържане, само че пък и повече чист въздух, двор и пространство.

Тези особености изискват и обилни разлики в употребявани материали, съоръжение, уреди, а от време на време даже обзавеждане, с които притежателите би трябвало да са добре осведомени. С настъпването на зимата отоплението е съществена тематика и грижа на всеки притежател и това да изберем най-правилното решение за отопление е значимо заради все по-нарастващите разноски за сила. Климатиците са дейно и налично решение и се трансформират във все по-предпочитан избор, само че другите модели идват с разнообразни характерности и варианти предлагащи разнообразни равнища на комфорт и успеваемост. Затова LG приготвиха къс материал, който да ни помогне да разпознаем кой климатик е по-подходящ за приложимост в апартамент и кой - за къща.

Отполение на къща

Къщите са по-големи и просторни, с повече външни стени, с повече стаи, които са с друго разположение по отношение на слънчевата светлина. Това прави отоплението им по-трудно и скъпо. Климаткът с висока продуктивност при ниски температури (-15оС ~ -25оС) е вярно решение за приложимост в къща, защото има нужния ресурс от мощ, който може да обезпечи топлота и при внезапен спад на външните температури.Тези климатици имат изключитело висока енергийна успеваемост и пестят сила в по-голяма част от деня, когато температурите не са екстрамно ники, а даже когато паднат те са в положение да създават нужната топлинна сила с висок коефициент на потребно деяние. Модел е създаден точно за пространства и пространства с по-високи топлинни загуби - къщи и домове в по-студени климатични региони, пространства с неподходящо северно ревю, липса на толплоизолация и други Благодарение на Dual Inverter CompressorTM, моделът обезпечава комфорт през цялата година, даже в рискови климатични условия, като поддържа оповестените параметри при отопление до -25°С. В същото време класът А+++ подсигурява оптимално ефикасна работа при минимално употребена сила, което неизбежно се отразява и в по-ниски сметки за ток. LG DUAL Inverter F12MT дава опция и да пестите сила, като наблюдавате разхода й на интелигентния екран. LG DUAL Inverter може да управлява енергийната успеваемост по доста способи. Един от тях е функционалност " Active Energy Control ", налична посредством бутон от отдалеченото. Чрез нея може да се контролира разхода всред четири варианти (100%, 80%, 60%, 40%), като най-високата стойност, 100% е режим на работа за цялостна стая с доста и дейни хора, до момента в който 40% е подобаваща степен за часовете от деня, в който има по-малко хора или по-ниска интензивност. А по-енергийноефективната работа значи и по-ниски въглеродни излъчвания - т.е. употребявайки LG DUAL Inverter F12MT, се грижите и за околната среда.

Отопление на апартамент

Отоплението на апартамент е с една концепция по-лесно заради по-малкото топлинни загуби, дължащи се на обстоятелството, че там има доста обитаеми жилищни пространства долепени едно до друго. Така даже и при по-ниски температури на открито, топлината се задържа по-дълго в постройката, защото минава от едно отопляемо жилище към прилежащо отопляемо жилище. Така климатик с енергийна успеваемост от А++/А+ е изцяло задоволителен, с цел да задоволи потребността от топлота в дадно помещение. Жителите в жилища обаче от ден на ден се сблъскват с негативите от нечистия въздух в града, фините прахови частици и бактерии. Именно това е и вдъхновението на LG да разработят климатик, модернизиран със система за филтриране 2-в-1 (климатизация и пречистване на въздуха), която може да филтрира ултра тънък прахуляк, микроорганизми и замърсявания на въздуха с величина даже под 1m (PM 1.0; 2,5; 10,0). Такъв модел е , подобаващ точно за пространства в нечистата градска среда, с цел да се грижи за по-здравословния въздух в дома. За да сте сигурни постоянно в качеството на въздуха, можете да наблюдавате цветовите кодове на предния панел и да разберете какво е общото качество на въздуха. Допълнителна подробна информация за концентрацията на праховите частици можете да намерите в обстоен запис по часове, дни, седмици и месеци, в случай че свържете климатика си с LG ThinQ - приложението за интелигентен дом на LG. Фокусът връху пречистването обаче никога не лишава от устрема на LG за ефикасна работа. Разработен с DUAL Inverter CompressorTM, този климатик отстранява казуса с шума вътре и вън. Поддържа мечтаната температура, като икономисва сила, има по-дълъг живот и обезпечава икономично и тихо изстудяване и отопление. Инверторният компресор с 10 годишна гаранция, непрестанно контролира скоростта си, с цел да поддържа мечтаните равнища на температурата. Освен това DUAL Inverter CompressorTM, с енергоспестяващия си работен честотен диапазон, икономисва повече сила при отопление от общоприетия компресор.

До 31 декември 2022 всеки един модел от гамата битови климатици на LG e с 5 години гаранция. Научете повече за всички климатици на LG: .

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР