Всякакви приказки за пета колона на Москва в България са

...
Всякакви приказки за пета колона на Москва в България са
Коментари Харесай

Михаил Миков: Приказките за пета колона на Москва у нас са прах в очите

" Всякакви приказки за пета колона на Москва в България са единствено прахуляк в очите.... С цялостното държание на държавното управление и на министрите се вижда, че сме на страната на Украйна ".

Това сподели пред БНР някогашният водач на Българска социалистическа партия Михаил Миков, който напусна партията. Той е и някогашен ръководител на Народното събрание, министър на вътрешните работи в държавното управление на тройната коалиция.

По думите му гласуването в Народното събрание е било за страната ни " да бъде въвлечена по-плътно на една от страните във войната ".

Според него " сандъците с българско оръжие непрестанно се демонстрират по медиите и хората ги виждат ", което значи, че България прави търговия с оръжие за Украйна:

" Предоставяне на оръжие за Украйна не беше тематика на полемика в Народното събрание изобщо, тъй като така и така то се доставя, този въпрос е решен без национално решение на Народното събрание.... Темата, че щом не изпращаш оръжие, ти си на страната на агресора, е неуместна. Тя е единствено за наивници ".

Миков предвижда цивилен митинги по отношение на тематиките за растящите цени и инфлацията. Според него това би могло да докара и до предварителни избори:

" Сигурно ще се случи това. Ние отново купуваме съветски газ, единствено че по-скъпо. Както върви работата - нищо чудно да стартираме да купуваме и горивата си по-скъпо. Тази измислена мантра за зависимостта, ами, можем да си осигурим самостоятелност, в случай че хората стартират да си добиват дърва, въглища, жито и така нататък Глобалната стопанска система е взаимозависимост. Когато искаш да потребяваш нефт, би трябвало от някъде да си го доставиш. Ако не си подвластен от един, ще си подвластен от различен. Става въпрос за цената, на която българските жители заплащат случката на своите управленци ".

Темата, която сплотява ръководството, е присъединяване във властта, изрично съобщи Михаил Миков.

Във връзка с появяването на партия на Стефан Янев той разяснява, че не национал-консервативна партия е нужна на България, а нова лява партия, тъй като " Българска социалистическа партия не се оправя с това ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР