Всяка седмица ще имаме среща във вторник, където лидерите на

...
Всяка седмица ще имаме среща във вторник, където лидерите на
Коментари Харесай

Петков: Всяка седмица ще имаме среща с ГЕРБ

" Всяка седмица ще имаме среща във вторник, където водачите на двете обединения, плюс премиера и вицепремиера, ще участват на нея и ще обсъждаме въпросите на Народното събрание и други значими тематики ". Това съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков след лидерската среща с ГЕРБ.

По думите му, в случай че има регулярна връзка сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, шансът да излязат отвън контрола на обстановката е доста по-малък.

" Надяваме се да съберем връзката, тъй че двете групи да се движат по-ясно, по-точно и с ясни решения, които са положителни за България ", добави Петков.

Припомняме, че на нея двете обединения би трябвало да уточнят по какъв начин ще продължат да работят дружно. Кирил Петков разгласи при какви условия ПП-ДБ ще изиска оставката на държавното управление. Поканата пристигна от " Продължаваме Промяната ", след появилото се напрежение, поради кадрови назначения и рокади по министерства, управленията на регулаторите и шефове на служби. Втората политическа мощ прикани за сключване управническа декларация със 7 точки, и предизвестиха, че при нарушаване, ще изискат оставката на държавното управление. От ГЕРБ от своя страна настояха за съдружно съглашение.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР