Всяка от нас си е обещавала поне един път в

...
Всяка от нас си е обещавала поне един път в
Коментари Харесай

Хлорофилът – един природен пигмент, много ползи за тялото

Всяка от нас си е обещавала най-малко веднъж в живота, че ще пристигна миг, в който ще се погрижи за себе си. Ще направи отмора от електронни устройства, от стрес и работа, от нездравословни привички и храни и даже ще мине на режим за детоксикация и зареждане с нови сили. Обещано, още от на следващия ден!

Познато ли ви е? Няма по какъв начин да не е - всяко лято е уместно за пресен старт и превръщане на умората в нов заряд от сили, само че тъкмо това лято е редно да превърнете проектите в действителност.

Ако сега, в който четете тези редове, си казвате „ Имам потребност от нещо, което да ми помогне да преборя напрежението, да се разделя с някои неприятни недоволства и да дам на тялото си лекост “ , то имаме вест за вас. Да, доста е евентуално да имате потребност от отмора на Ривиерата, само че ние ви предлагаме нещо друго – поддръжка за организма под формата на хлорофил, с чиято помощ ще се почувствате по-енергични и леки.

В случай, че не сте внимавали в часовете по биология, ще кажем небрежно, че хлорофилът е зелен пигмент, който дефинира цвета на растенията. В състава му влизат доста витамини и антиоксиданти, на които се дължат лечебните му свойства.

Съществуват изследвания, съгласно които той оказва помощ при кожни раздразнения, забавя растежа на бактериите при пострадвания и понижава възпалението. Друго негово свойство е да оказва помощ за детоксикацията на организма . Хлорофилът има и капацитет да обезврежда неприятни телесни миризми, в това число и неприятен мирис, както и да усъвършенства храносмилането, а странични резултати от него на практика няма.

Всичко това значи, че хлорофилът може да бъде включен във всекидневната ви рутина по безусловно натурален метод и единственото, което евентуално се питате сега е: „ А какъв хлорофил да си взема? “

Сигурно има разнообразни отговори на този въпрос, само че ние ще кажем единомислещо „ Хлорофреш “ , тъй като с негова помощ пътят към по-здравословен живот ще започва сполучливо.

Хлорофреш® е хранителна добавка в течен тип или на капсули, съдържаща растителна формула за детоксикация и унищожаване на неприятни телесни миризми. В състава ѝ има хлорофилин (производно на хлорофила) под формата на натриево-меден хлорофилинов комплекс, получен от листата на бяла черница (Morus alba L.)

Хлорофилът и хлорофилинът са двете наименования на едно и също вещество. Ефектът от приема им е съвсем идентичен, разликата е в доста по-добрата усвоимост на хлорофилина в стомашно-чревния тракт, което значително се дължи на свойството му да се разтваря във вода.

Както споменахме към този момент, здравните изгоди от хлорофила са разнородни (веществото има капацитета да оказва антиоксидантен, противовъзпалителен, дезодориращ, антибактериален, хепатопротективен ефект).

Хлорофреш® се предлага при следните недоволства и положения – неприятни телесни миризми, запек и неприятно храносмилане, нараснало тегло, възпалителни процеси на кожата (акне) и неприятен мирис. При всеки от тези признаци хлорофилът има опция да противодейства сполучливо, стига да сте непрекъснати в използването му.

На него можете да разчитате като поддръжка за тялото и дезодорирането му от вътрешната страна - развой на обезвреждане на нежеланите телесни миризми, дължащи се на нездравословна диета, медикаменти, хормонален дисбаланс. С негова помощ може да съумеете да премахнете неприятния мирис при халитоза и възпалителни процеси в устната празнина (в такива случаи е целесъобразно да се прави гаргара).

Ако страдате от щедро потене, Хлорофреш® също може да ви бъде потребен. Заради водоразтворимостта си хлорофилинът дейно извежда от тялото веществата и бактериите, причиняващи неприятната миризма в потта. Хлорофилът също по този начин подтиква перисталтиката и е доста ефикасен за ликвидиране на питателните останки и токсините от дебелото черво, а в допълнение възстановява популациите на патогенните микроби в червата и понижава образуването на газове.

Ако задачата ви е понижаване на тежестта, Хлорофреш® може да ви помогне отново, само че имайте поради, че би трябвало да го съчетавате с диета и придвижване. Освен това той може да спомогне за по-бързото зарастване на рани и угнетяване растежа на анаеробни бактерии.

Вариантите за банкет са няколко – чист,, на капсули, с ментов усет и с ментов усет.

Хлорофреш® всекидневно би трябвало да бъде одобряван веднъж на ден, като при потребност можете да вършиме гаргара или да употребявате течния хлорофил като вода за уста.

Важно е да знаете, че Агенцията по храните и медикаментите в Съединени американски щати (FDA) е издала документ на Хлорофреш® като безвреден за обща приложимост артикул (GRAS). Той не съдържа захар, царевица, соя, пшеница, квас, млечни артикули, изкуствени консерванти и оцветители, и е подобаващ за приложимост от възрастни над 18 години.

При всички случаи нашият съвет е да се консултирате с доктор преди приложимост.

А в този момент остава само да си кажете, че този път ще сте съществени в желанието си да започнете детоксикиращ режим. Стискаме ви палци и дано силата (и хлорофилът) да е с вас!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР