Всяка млада дама е запозната с продукта желатин. Домакините го използват

...
Всяка млада дама
е запозната с продукта желатин. Домакините го използват
Коментари Харесай

Домашна маска с желатин, която ще подмлади външния ви вид

Всяка млада дама е осведомена с продукта желатин. Домакините го употребяват тук и там, с цел да приготвят желе, домакински мармалад, и даже сладолед. Въпреки това, малко хора знаят, че желатинът може да се употребява освен за готвене, само че и за производството на изключително ефикасни домашни средства за грижа за кожата. Ако сте над 30 години, нашата публикация е единствено за вас!

Домашната маска с желатин ще се трансформира във ваш обичан артикул за грижа за кожата, така като действа тъкмо както скъпите кремове, побеждавайки бръчките и обвързваните с възрастта промени. Резултати още след първата приложимост!

Желатин с краставица

Домашната маска на основата на желатин и краставица още след първото приложение ще подобри тена, очевидно ще изсветли кожата и ще има тонизиращо деяние. Не е средство, а откритие!

Съставки:

1 ч. л. желатин1 краставица2 ч. л. запарка от лайка2 ч. л. сварен зелен чай 1 ч. л. сок от алое

Приготвяне и приложение:

Настържете 1 свежа краставица на тънко ренде и я изстискайте през марля.

Желатинът излейте в отварата от лайка, зеления чай и прибавете пулпата от краставицата. Сместа загрейте на водна баня, с цел да се разтвори желатинът.

Когато желатинът се охлади до стайна температура, прибавете към него сока от краставицата и сока от алое.

Вижте още: Направете краката си още веднъж меки и нежни единствено за 2 дни

Тонизираща маска против бръчки с желатин е подготвена! Нанесете малко количество върху лицето за 30-40 минути. Измийте с топла вода и използвайте хидратиращ крем след процедурата.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР