Всяка любовна връзка, която сме преживели, е била различна. Въпреки този

...
Всяка любовна връзка, която сме преживели, е била различна.
Въпреки този
Коментари Харесай

Ето 5 знака, че имате проблеми с доверието във връзката

Всяка любовна връзка, която сме претърпели, е била друга.
Въпреки този опит, нужни са редица неща, с цел да може любовните взаимоотношения да се развиват във времето и да носят задоволство за двамата сътрудници. Част от тях са самообладание, баланс в компромисите и дарба за компромис и т. н. Но най-важното е доверието. То е това само нещо, което в действителност може неотложно да сътвори или да скапе една връзка.
Независимо дали връзката ни е нова или дългогодишна, доверието е пиедестал. За жал неналичието на такова ни кара да се усещаме несигурни, нещастни. Има редица аргументи да не имаме вяра на колегата си – предходни негови нелоялни действия, мъчително минало от предходни наши връзки, боязън от отменяне и т. н.
Кои са признаците, че може би във вашата връзка имате проблем с доверието?

1. Винаги изпитвате потребност да надникнете в телефона му
Помислете си по кое време бе последният път, когато се възползвахте от това сътрудникът ви да не е покрай телефона си и вие надникнахте в него. Това важи и за всяко друго устройство, което може да послужи за връзка, като таблет, компютър. Без значение дали проверявате неговите текстови известия, скорошни позвънявания или гласови известия, вие просто би трябвало да извършите тази инспекция, с цел да си отдъхнете, че не сте намерили някакъв компромат за него. Помислете кое ви кара да бъдете по този начин мнителни. Във всичките ви любовни връзки ли е имало проблем с доверието към обичания или единствено в тази връзка изпитвате неустановеност?

2. Ровенето в предишните му връзки е като втора работа за вас
В началото на нови любовни връзки, дамите не могат да се сдържат да не разпитват колегата си за неговата последна връзка, за някогашната му. Но когато започнете да шпионирате профила на някогашната му, в някои случаи сякаш инцидентно да я засичате на публични места, когато въпросите ви за предишното им са ви обсебили, то несъмнено имате проблем с доверието между тях. Кое го провокира? Имате ли мотиви да се съмнявате, че той не е завършил с нея? Ако е по този начин, откритата връзка постоянно е положително решение, както и сесията със експерт по връзките.

3. Когато той излиза да се види с другари, вие държите да бъдете с него на тези срещи
Това е нарушение на персоналното пространство на другия, изключително в случай че не ви е поканил да бъдете дружно на сходни излизания. Показва неустановеност от ваша страна, липса на доверие и може би тези ваши страхове се дължат на това, че той не е благонадежден за връзка, не е грижлив или друго сходно нещо.

4. Винаги се съмнявате, когато ви каже местонахождението си или по кое време се е прибрал предната вечер (ако не живеете заедно)
Как се чувствате, когато той ви каже, че е изтощен и няма да се видите, че има персонални задължения, ще работи до късно, че се намира на несъмнено място и т. н.?Всичко това ви кара да се съмнявате в истинността на думите му, нали? Съмнения, които ви карат да се вършиме на детектив, до момента в който не намерите истината и от време на време тя се разминава с упованията ви, че той ви лъже. Винаги има предистория, която ни кара да се съмняваме. Каква е вашата?

5. Активността му в обществените медии съвсем постоянно ви кара да сте любопитни
Заедно сте, той е с телефона си, гледа видеа в интернет, комуникира в обществените мрежи, а вие изгаряте от любознание с кого си написа, дали фактически ви споделя с кого комуникира. Явен проблем с доверието във връзката! Ако той има подозрително държание с телефона си, постоянно го крие, не беседва по телефона пред вас, тогава не отлагайте откритите диалози. Защото излиза, че вие се борите с нещо или някого за вашата половинка, а това е непотребен стрес. Връзката има тествания, само че не трябва да е синоним на непрекъснати подозрения и стрес.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР