Всяка година за рождените дни на трите си деца Кейт

...
Всяка година за рождените дни на трите си деца Кейт
Коментари Харесай

Кейт пред трудно решение за принц Луис

Всяка година за рождените дни на трите си деца Кейт Мидълтън обичайно прави нов техен портрет, който разгласява в формалния Instagram профил на принца и принцесата на Уелс. Вече от седмица обаче никой няма изключително религия на фотосите на Кейт.
 Кейт Мидълтън и фотография с кралица Елизабет Втора - коригирала ли принцесата е и нея
Поредният гаф на Кейт - редактирала ли е и фотография с кралицата

Вече всичко се следи под лупа

След фотошоп абсурда на принцесата, не е несъмнено дали тя ще продължи с фотографските си занимания. Съвсем скоро обаче ще й се наложи да вземе решение по въпроса, тъй като наближава рожденият ден на принц Луис.

Най-малкото дете на Уилям и Кейт ще навърши шест години на 23 април. А двамата родители към този момент разискват дали да вършат обичайна фотография или не. " Те правят оценка любовта към техните деца от обществеността и знаят, че хората желаят да видят тези фотоси ", споделя източник на The Sunday Times.

Сега пред принца и принцесата на Уелс стои един огромен въпрос: дали още веднъж Кейт да е създател на фотографията на принц Луис за рождения му ден или да прибегнат до услугите на професионален фотограф. За момента към момента няма ясно решение.

Независимо от това кой ще снима принца е ясно, че други обичаи ще бъдат спазени. Както постоянно, Кейт ще подготви тортата за рождения ден - пред Военновъздушни сили тя описа, че постоянно прави това вечерта преди празника.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР