Североизточният вятър временно ще отслабне. Минималните температури ще бъдат между

...
Североизточният вятър временно ще отслабне. Минималните температури ще бъдат между
Коментари Харесай

Уикендът започва със слънце

Североизточният вятър краткотрайно ще отслабне . Минималните температури ще бъдат сред 5° и 10°, в София - към 5°. През деня ще бъде най-вече слънчево.

Това оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

В утринните часове към момента по-значителна облачност ще има тук-там над югоизточната половина от страната. След обяд над Източна България ще има краткотрайни нараствания на облачността.

Ще духа слаб, в източните региони до сдържан север-североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 19° и 24°, в София - към 19°.

Над планините ще доминира слънчево време. Ще духа мощен североизточен вятър, който денем ще отслабне. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 13°, на 2000 метра - към 5°.

Над Черноморието преди обяд ще има забележителна облачност. През останалата част от деня ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан север-североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 17° и 20° . Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала, само че с наклонност на постепенно намаляване.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР