Майка казва, че се е чувствала насилвана“, след като полицай

...
Майка казва, че се е чувствала насилвана“, след като полицай
Коментари Харесай

Мама се почувствала „насилвана и унизена“, след като била „манипулирана“ и арестувана за укриване на билети за автобус

Майка споделя, че се е чувствала „ насилвана “, откакто служител на реда я „ мацал “ и „ погрешно арестувал “ за отбягване на автобусен билет, изслуша съдът.

Джоселин Агиеманг е била нападната пред дребния си наследник от Pc Perry Lathwood, 50, и е останала с натъртвания на ръката. При ареста, осъществен на 21 юли предходната година в Кройдън, южен Лондон, служителите на реда поискали от Агиеманг да показа билета си, когато напуснала рейса.

Магистратският съд на Лондон разбра, че служителите на реда помагали на инспекторите по билети в рейса в Кройдън по това време. Пол Джарвис, прокурор, сподели, че госпожа Агиеманг е оставила сина си в дома на майка си, преди да отиде на среща в Мерилебоун, планувана за 12:30 ч. Двойката напуснала рейса към 11 ч. сутринта, когато тя била помолена да покаже тя беше платила билета си от автобусен контрольор. Г-н Джарвис сподели пред съда:
„ Тя не го предава и си потегля. Точно в този миг Pc Lathwood се намесва. “ Lathwood постави ръка на госпожа Agyemang, само че тя се отдръпна. Сл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР