Кейт Силвъртън разкри, че е напуснала високопоставената си работа в

...
Кейт Силвъртън разкри, че е напуснала високопоставената си работа в
Коментари Харесай

Кейт Силвъртън разкрива защо е напуснала BBC News след 24 години, за да се преквалифицира в много различна кариера

Кейт Силвъртън разкри, че е напуснала високопоставената си работа в BBC, тъй като въздействието на пандемичните политики върху децата не е било задоволително разпитвано.

Бившият читател на вести сподели, че към този момент не се е радвала на промишлеността досега, в който е напуснала през 2021 година Майката на две деца, 53, се преквалифицира като детски психолог, тъй като желае да оказва помощ повече. Кейт, която работи в BBC повече от две десетилетия, сподели пред списание Psychologies: „ Новините не ми доставяха наслада през този интервал от време.

„ И аз поставях под въпрос доста от политиките, които не бяха разпитвани толкоз прецизно, колкото биха били журналистически, във връзка с въздействието, което виждах, че пандемията оказва върху децата. Исках да съм в позиция, в която да оказвам помощ повече. “ Правителството се сблъска с рецензии за решението си да затвори учебните заведения за дълги интервали по време на блокирането, както и за политиката си по отношение на децата, носещи маски.

Кейт се причисли към теле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР