Всяка година Украйна ще става все по-силна и ще помага

...
Всяка година Украйна ще става все по-силна и ще помага
Коментари Харесай

Зеленски: Украйна става все по-силна и помага за общата сигурност

Всяка година Украйна ще става все по-силна и ще оказва помощ на други народи да защитят своя суверенитет и да изградят обща сигурност. Това сподели в последното си послание президентът на Украйна Володимир Зеленски, представен от " Укринформ ".

" Страната ни в никакъв случай няма да се откаже от своя суверенитет. Това към този момент е явно за всички по света. Какъвто и да е съветският гнет, ние знаем, че украинската независимост ще бъде непокътната и ще надделее. Всяка година Украйна ще става все по-силна и ще оказва помощ на други свободни народи да защитят своя суверенитет и да изградят обща сигурност. Украйна може да направи това. Може, тъй като редовете и думите на главните ни държавни документи са подкрепени от силата и решителността на нашия народ. Милиони украинци, за които свободата на нашата страна е персонална независимост ", сподели президентът.

Според него, почитайки украинската независимост, украинския суверенитет и украинската мощ, " ние постоянно почитаме нашите герои. Различни хора, които се бориха и към момента се борят за Украйна и на които изискуем свободата си.
 Зеленски: Украйна е подготвена да подпише съглашения за гарантиране на сигурността
Зеленски: Украйна е подготвена да подпише съглашения за гарантиране на сигурността

Отговор на съветската експанзия

На 16 юли Украйна чества Деня на държавния суверенитет . Декларацията за държавния суверенитет е призната преди 33 години.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР