Всяка година, когато Apple пуска нова версия на iOS 17

...
Всяка година, когато Apple пуска нова версия на iOS 17
Коментари Харесай

Новият iPhone 15 на Apple има проблеми с Wi-Fi връзката

Всяка година, когато Apple пуска нова версия на iOS 17 (и нов iPhone), потребителите откриват странни неточности, които нормално се отстраняват с актуализации на софтуера. След известията за проблеми с прегряването на iPhone 15 Pro, някои консуматори към този момент имат проблеми с Wi-Fi връзката в iOS 17, по-конкретно с моделите iPhone 15. Информацията е на изданието 9to5Mac.

Проблемът се демонстрира в това, че приложенията не могат да зареждат данни или връзката е доста мудна. iPhone просто стопира да зарежда наличието в приложения като Threads, TikTok и даже Safari. Този проблем се среща най-често при iPhone 15 Pro Max, когато към този момент е обвързван към Wi-Fi.

В някои случаи се постанова ръчно изключване на връзката и наново свързване към Wi-Fi, с цел да се възвърне прехвърлянето на данни. Особеностите на казуса карат потребителите да си мислят, че нещо не е наред с тяхната мрежа, само че притежателите на устройства, разнообразни от iPhone и iPad, виждат, че всичко останало е наред.

Някои консуматори споделят, че Wi-Fi връзката от време на време прекъсва при iPhone 15 Pro, само че работи добре с всички останали устройства. В случаите, когато връзката въпреки всичко се реализира, страниците и приложенията са доста мудни.

Потребител на Reddit споделя, че казусът се взема решение с твърдата конфигурация на Wi-Fi лентата на 20 MHz, 40 MHz или 80 MHz. Въпреки многочислените недоволства е мъчно да се каже какъв брой консуматори са наранени. От петък, когато казусът беше видян, Apple към момента не е реагирала по никакъв метод, нито пък има надеждно решение на казуса.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР