„Всяка една клетка от нашето тяло има свой биологичен часовник.

...
„Всяка една клетка от нашето тяло има свой биологичен часовник.
Коментари Харесай

Роден кардиолог посочи вредата за здравето от смяната на времето 2 пъти годишно

„ Всяка една клетка от нашето тяло има собствен биологичен часовник. Това потвърдиха Нобеловите лауреати предходната година. Много е мъчно да ги синхронизираме всички кафези два пъти годишно. Смяната на часовника провокира единствено стрес “. Това сподели кардиологът доцент доктор Сотир Марчев в „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия във връзка горещите диспути в Брюксел да бъде ли анулирана промяната на часовото време два пъти годишно.

И това е забавно - Д-р Веселин Герев: Смущенията в биологичния часовник са задоволителни за развиването на меланхолия - още по тематиката четете на най-хубавия здравен уебсайт zdrave.to

Д-р Марчев разяснява и изискванията, при които ще се състезават олимпийците в Пьонгчанг.

„ Очаква се това да е най-студената Олимпиада. Адаптацията към студено време става за 4 седмици. Който се е подготвил, да е бил по пистите, на студено, ще има преимущество. По-едрите хора ще устоят повече на мраз. Но всичко е въпрос на персонални особености и тренировки. Американците да вземем за пример ще вървят с облекла с радиатор, българските няма да имат такова нещо “, пошегува се доктор Марчев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР